неділю, 12 листопада 2017 р.

ТРОШКИ ЕЗОТЕРИКИ

Є у нас друзі, вже літні люди, які  своє життя вибудовують за принципами фен-шуй. Чесно кажучи, мені цікаво спостерігати за цим зі сторони, сама я б так не змогла. Час від часу роблю для них дещо, на цей раз - червоний конверт. Із золотом, не аби як.:)
 Це без утримуючого пояска-хомутика
Основа  - цупкий папір для пастелі, вирубка із двох видів картону, червоний такий трошки "гофрокартон" із золотим відблиском, золотавий - двосторонній, дуже зручно, бо центральний елемент-вирубка трохи виступає по боках хомутика, і із зворотньої сторони він такий же золотий як і зовні. Центральний ажурний елемент - "оксамитовий" папір.  Ножі - бордюрний, рамка та серветка - усі від Spellbinders, дуже мені подобається тиснення на "дзеркальному" золотавому картоні, складається ілюзія металу. Це був цікавий досвід, сподіваюсь, для когось іще виявиться корисним. Покажу конвертик у завданні блогу Аграфка "Сьогодні я творю тільки конверти"
При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

6 коментарів:

  1. Я думаю, для ценителей фен-шуй - в самую точку!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ты знаешь, там оказалось столько премудростей - и размеры деталей, и пропорция красный/золото, и что можно, что нельзя для украшений. Я теперь на красные конверты в сувенирных лавках смотрю совсем другими глазами.

      Видалити
  2. Гарний конверт! Поэднання кольорів дуже виграшне!
    Дякуємо від Аграфки!

    ВідповістиВидалити
  3. Очень эффектно и гармонично! Спаисбо от Аграфки!

    ВідповістиВидалити