четвер, 12 жовтня 2017 р.

АЛЬБОМ-ДОВГОБУД :)

Скоріше, правда, не довгобуд, а "довгодум" :). Альбом присвячено чарівній весняній події - квітковій виставці "Тюльпанова веселка". Неймовірна краса виплекана руками однієї чудової дівчини, яка власноруч вирощує на невеличкій присадибній ділянці бо-зна скільки видів тюльпанів і щедро ділиться із нами, містянами, та гостями міста тою красою. Побувала я там ще в квітні. Фотокартки надрукувала в червні ... і все... так і пролежали вони аж до осені. Аж поки мені на початку жовтня на очі не трапився скетч по завданню №14 у блозі Креативність.
І якось так все закрутилося і склалося. Тут поки що тільки обкладинка (розворотів в альбомі всього три, але дещо іще не готове), зроблена по скетчу від блогу Креативність, 
можливо, до скетчу я віднеслась дещо занадто творчо, сподіваюсь, впізнати його можна :). Ота гілочка - чипборд "Гілка лаванди" від Вензелик, тож покажу обкладинку в галереї жовтня.
Квітка - вирубка із фетра, нiж Sizzix 658300 Big Shot Starter Kit, навіть краще чим з паперу, така вона затишно-м"якенька. Серединка квітки зплетена гачком. Покажу обкладинку в завданні блогу Аграфка Натхення з Sizzix: жовтень 2017

Обкладинка із пивного картону, поклеєна тоненьким фетром та обтягнута льняною тканиною помірно весняного кольору. Палітурка - по МК Олени Виноградової, робила вперше, тож дещо "накосячила". Використала папір Графіка45 із старезної колекції Once upon a springtime та залишки KandCo.
При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

6 коментарів:

  1. Красивая обложка!) Жду теперь странички с красивыми фотками цветов!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Постараюсь в выходные готовый разворот сфоткать. А фотографии там самые обычные - фотик у меня совсем простенький, поэтому я их не приклеивала, а вставила в дырокольные уголки, чтобы хозяйка альбома могла их заменить, если захочет. Опять получаюсь я "сапожник без сапог".:)

      Видалити
  2. Теплая и душевная работа! Спасибо за участие в задании блога Креативность!

    ВідповістиВидалити
  3. Гарна робота.Дякую, від блогу Креативність!

    ВідповістиВидалити