неділю, 22 жовтня 2017 р.

ЗАГЛЯДАЮЧИ У КАЗКУ

Другий розворот альбомчику у різних ракурсах, тут на кожній сторінці подвійні кишеньки, вищі із паперу від Фабрики Декору, нижчі - ажурні дирокольні із досить цупкого кардстоку DCWV. І знову повторюсь  - тут тільки фотокартки тюльпанів, нічого іншого тут нема.
Тут видно внутрішні фото на півсторінках
Сторіночки поближче
 Сторінки проштамповані "рослинними" штампами. Напис - шматочок оверлея, в "шейкері" на тежику віконце прикрито також оверлеєм від Прима. Фея начебто намагається зазирнути у віконце, за яким ввижається казковий пейзаж - чи то з її казки, чи то з якоїсь іншої.
використала повністю Набір вензелів 07  від Вензелик покажу сторіночки у галереї жовтня блогу Вензелик,
а ще чарівні текстильні квіточки та висічки-метелики від Декоград, покажу розворот у галереї жовтня блогу Декоград

 Це малюки-тежики поближче
У тегів, основа - вирубка  Die-namics, отримана у подарунок, Юля, от уяви, лежали вони скільки у мене, а в цей альбом використала геть усі, крім самої великої - вона на якусь із листівок пішла - згодились якнайкраще. На тому що ліворуч - гарячий ембосинг золотою пудрою штампами із набору "Oops" від Cherrylana, вийшло схоже на золотий пилок, покажу тежик також у галереї жовтня цього чудового виробника.

Тег, що праворуч - висічка із паперу Графіка45  Once Upon a Springtime+картинкa із набору колажів HOTP Pretty, додала кілька золотих леліток, це скоріше імітація шейкера, вони там соваються трохи туго.

При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

2 коментарі:

  1. Очаровательный цветочный разворот! И тежики милые!!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. пасибки! Вот этот желтый тюльпанище - это просто пришелец какой-то, я возле него ходила кругами, как лиса возле колобка.:)

      Видалити