неділю, 8 жовтня 2017 р.

ЩЕДРА ОСІНЬ

Листівочка, про осінь, не таку як сьогодні за вікном - бридку, брудну та мокру, а щедру, з квітами та чудернацькими сухими рослинками одночасно, з різнобарвними та різнофактурними плодами, а ще ж і смачні вони які!


Трохи поворот, в середині - традиційна кишенька
Зворотній бік
Використала папір DasyD's, ох і бережу  його, от же ж скнара.:) Декор - по завданню блогу ArtLand "Скрапнатюрморт"

із запропоновнаих елементів обрала: сухі рослинки - у мене підфарбовані сухі головки льону, гудзики, листочки - дірокольні дубові та малесенький кленовий, листочки-чипборд з виноградного грона від Скрапочка, листочки з колажу HOTP Naturаls та листочки-штампи "Чарівна мить". Великі дубові та листочки-відштамповки пофарбовані та підстарені різними дистресс-чорнилками. Якщо я правильно зрозуміла, то літери та квіточки також є обов"язковими елементами, в мене це напис та примівські величенькі квіточки, а ще ж маленька текстильна та дірокольна квіточка із золотого паперу. А ще там є фантастичні штампи-плямки із набору  "Oops" від Cherrylana. Так що покажу листівку в галереї жовтня блогу CherrylanaDesigns

Ці штампи - просто знахідка для таких криворуких, як я, що не здатні пензликом та фарбами створити гарненькі фонові плями. Маленькі плямки відштампувала білою подушечкою Colorbox, більші - гарячий ембосинг золотою пудрою. Хотіла, щоб вийшло схоже на осінній ранок, коли залишки вранішнього туману ховаються та розчиняються у гілках, вкритих різнобарвним листям, поміж золотавих плям від осіннього ще теплого сонця.  Сподіваюсь, схоже.:)
При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

6 коментарів:

  1. Леночка, открытка чудесная! Действительно теплая, в отличии от нашей мерзкой погоды за окном!
    Я я вот перестала дрожать над бумагой, под настроение режу все!)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, чекаємо покращення погоди :) Та я теж не дуже тримчу над папірцями, але цього виробника вже не існує, а папір у них, хоч і тоненький але якийсь особливий на дотик, а його такого вже не буде ніколи, ось і відкладаю.

      Видалити
  2. Превосходная осень!
    Спасибо, что творите с нами, с уважением, Art Land.

    ВідповістиВидалити
  3. Такая стильная открыточка! Спасибо за участие от блога Art Land!

    ВідповістиВидалити