вівторок, 17 січня 2017 р.

ТРОПІЧНИЙ АЛЬБОМ

Ну що, усі позамерзли, ховаємося під теплі ковдри и мріємо ковтнути чогось гаряченького? А ось вам трошки Індійського океану. До Нового Року я звичайно не встигла :(, зате вийшов подарунок на Різдво. Далі буде багато фоток.:)
Обкладинка - крутила-крутила цей папір, так нічого путнього й не придумала, залишила  у натуральному вигляді.:) Альбом без корінця, 20*20см, на шнурах. Юля, дуже дякую за підвісочку, здається вона тут доречна.
Перший розворот дуже докладно можна подивитись от тут, правда я доробила трошки сторінку праворуч, здається, так все ж краще.
Другий розворот, яскравий, з об"ємними елементами в усій красі є тут, я додала невеликий розділювач із міцного велуму, щоб фотокартки не торкалися одна одної, коли альбом закритий. Це в мене пунктик, якщо що.:))))
Наступний розворот. Сторінку, що ліворуч, показувала тут, ту, що праворуч, присвячено водній екскурсії. Відвідували релігійні пам"ятки, черепашу ферму та ще багато чого. Сторінка розкладна...
відкриваємо і потрапляємо у Блакитну лагуну, одне з небагатьох місць на цьому узбережжі, де можна безпечно плавати, бо її захищає величенький кораловий риф і там досить помірні хвилі и течія. Вибачте, що фотки всі розмиті, на них звичайно нічого сороміцького нема, але ж знімки не мої - тож перестраховуюсь.:) Відкопала у своїх засіках залишки від старезних колекцій Websters Pages 15*15, мушлі є відштамповані, а є і серветочний декупаж, черепаха - вирізка з колажу НОТР. І чудовий чипборд від ScrapBox - пальми і морська зірка, я їх трохи відштампувала та підфарбувала дистресс-чорнилами. Тут багато місця для журналінгу, я ще додала шматочки вінтажного мережива - вийшло щось схоже чи то на водорості, чи то на корали.
Останній розворот. Сторінка ліворуч розкладна так само як і попередня. Тут - пляж ... просто пляж...
Розкладаємо сторінку, я її назвала "Сором"язливі папуги" наче нічого такого там під пальмами не відбувається, а вони бач, повідверталися :))))
В останньому розвороті також додала напівсторінку, з цього боку - багато місця для журналінга, і картка від Webster,  і аркуш від Prima
Перегортаємо розділювач, з цього боку пришита прозора кишенька для якихось пам"ятних дрібничок, поки що там розмістилися залишки місцевої валюти
Потомилися ви уже, мабуть, завершуємо. Це зворотня обкладинка, поєднала залишки паперу від початкової обкладинки та аркуша Websters Pages 30*30
Рефреном усього альбому проходить порожня клітка, та пурхаючі на волі метелики або пташки як символ хоча б часткового звільнення від щоденних обов"язків та рутини; та шматочки подертого паперу, бо події, до та одразу після цієї подорожі, просто пошматували усім нерви вкрай, є такий вираз "вырванные годы", оце саме воно і було

При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

4 коментарі:

  1. Прийшов подарунок до вподоби?) На мене він справив враження! Зі смислом, але такий "спокійно-відпочинковий". Та ще й сторінки під різними назвами)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та як сказати... йому якось байдуже, погортав поблажливо, трохи посміхнувся над 3Д сторінкою, позітхав, що в цьому році нічого такого їм "не світить", поставив на поличку та й усе. Журналінг знову пустий. Дякую, що пишеш, взагалі такі речі справді краще сприймаються, коли можна усе помацати, всюди позаглядати.:))

      Видалити
  2. С Праздниками прошедшими! Здоровья,счастья,мира и благополучия! Еще много создать красивых работ и нас вдохновить полетом фантазии и творчества! Альбом,словно голубая гавань,такой тихий и спокойный! Таящий в себе тепло и релакс от отдыха! Наши снега грязные надоели,вот потешилась лучиками солнца у тебя в блоге!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лика, спасибо за пожелания! И у вас пусть всё складывается наилучшим образом! А снег ... вот 6-7 января так был очень даже белый.:))) Зато скорее всё растает.:)

      Видалити