понеділок, 14 листопада 2016 р.

ПРОДОВЖЕННЯ ПОДОРОЖЕЙ.

Ну ось, усі захоплені підготовкою до Нового Року та Різдва, у блогах купа СП, а я потихеньку продовжую оформлювати фотокартки із подорожей. Це перший розворот нового альбому, присвячений відпочинку уже в цьому році, цікаво, до кінця року я з ним (альбомом) упораюсь чи інші фото ще півроку лежатимуть по кутках.:) Розворот присвячено, можливо на ваш погляд зовсім незначній події - дорозі на екзотичний острів. Але так вийшло, що людина, яка зробила ці фото, хоч і подорожувала багатенько, але тільки наземним транспортом, тож летіла літаком вперше у житті, і одразу 12-годинний переліт, та ще й з пересадкою, та ще й у березні - із температури на вулиці +6 до температури +35. Тож враження залишились у всіх сенсах незабутні.:).
Надихнулася завданням блогу  Декоративный Город "Винтажное путешествие", ось така у них у листопаді дошка натхнення
Валізи, літачок, очікування приємних пригод, загальна кольорова гама - саме ці деталі стали джерелом для створення розвороту.
 Розмір сторінок 20*20см, обкладинки трохи більші. Ліворуч - зворотня сторона обкладинки, така собі сторінка-квест "знайди квиточок".:) Один квиток  - у лівому верхньому кутку - одразу видно, інші сховані за стосом валіз та на тегу, що ховається під фото
 Праворуч - відкидна сторінка, закривається на брадс, тут також фото, зроблені з борту літака, додала різноматнітний чипборд від Скрапочка, щоб фотографії не торкалися одна одної
 На розвороті використала декілька видів штампів, по завданню блогу Аграфка "Матеріальне.Штамп"
 Зліва направо: для створення фону на сторінці; коллаж із трьох штампів на зворотньому боці тега; як самостійний декоративний елемент - відштампувала на білому папері, вирізала та використала у композиції на відкидній сторінці із журналінгом.
 Папір на розвороті - Webster'sPages, нахапалась його колись, нарешті використовую, вирізки з коллажів НОТР, марки - натирачки.

При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

12 коментарів:

  1. класс! небо-чемоданы! мечтаю полетать) мне кажется вид незабываемый

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, чемоданы небесные, нам в хозяйстве полезные:) Спасибо, Светочка! Я в своё время полетала, не так далеко конечно, по европейской части, главное, чтобы что-то увидеть - возле иллюминатора сидеть.:)

      Видалити
  2. Да! Шри-Ланка манит многих и на какие жертвы не пойдешь,лишь бы посетить чарующие места!Очень красивые фотографии и как нежно ты постаралась обнять их винтажом!Натирки еще живые? Говорят у них есть срок хранения!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лика, спасибо! Фотографии не мои, натиркам этим лет 5 наверное, пока вроде ничего, натираются :)

      Видалити
    2. Да!Я поняла,что фото не твои!

      Видалити
    3. :) теперь надо до НГ успеть, чтобы положить под ёлочку.:)

      Видалити
  3. Тревел альбом получится классным! Я чувствую)) И уверена сынуля оценит!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юля, ты помнишь, что я тебе рассказывала! Я тронута, в хорошем смысле слова :) Фотки правда он привез довольно разношерстные, посмотрим, удастся ли их объединить. Вот смотрю и мне кажется, что правую страницу можно немного доработать...:)

      Видалити
  4. Так класно!Справжнісінький тревел, чудово! Найкращі моменти для спогадів) Дякую за участь від блогу "Декоративный Город"

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Таке вчасне для мене завдання. Сподівась встигнути до зимових свят.

      Видалити
  5. Я тоже ни разу не летала на самолете. Думаю, после моего первого полета я целый альбом сделаю)))))

    С ув.Вика)
    Блог магазина "Аграфка"

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Большое спасибо! Очень приятно получить отзыв от такого Мастера.

      Видалити