пʼятницю, 5 липня 2013 р.

ПО-ЛЕТНЕМУ ЯРКО

С такой яркой бумагой работаю впервые - решилась попробовать набор  от First Edition - Floral Pavilion, бумагой очень довольна, отличное качество и разнофактурность понравилась. Результат - открыточка, 10*15см; подложка в горошек и рамочка-вырубка - объемные, на клеевых квадратиках. Бабочки - вырубки (ну очень они мне нравятся!!!!). Букетик вырезала из бумаги WP.
 Открытку делала по скетчу 4 блога Этот безумный скраповый мир, до 9 июля
Надпись тоже приподнята на клеевых квадратиках, декор дополнила булавкой, бумажной салфеткой, кружевом, машинной строчкой и половинками жемчужин.
При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

10 коментарів:

  1. яка кльова! сочна така, як ягідка))))
    метелика впізнаю)))) до речі, як він тобі ріже? мені чомусь не хоче 200-грамовий папірчик різати((((( другий ніж з квітками нормально ріже, а от метелик чомусь не прорізає(( хоче тільки тоненького папірчика(

    ВідповістиВидалити
  2. Та якась вона зовсім дитяча вийшла.. Чи то "не мій" папір, чи то пристосуватися до нього потрібно. Щодо метелика - все так само, отой біленький знизу - папір взагалі 250 г/м, ніж прорізав папір як масло та ще й пластину ого-го як; а верхній "в крапочку" :)) максимум - це папір для пастелі, тобто десь 160-180 г/м. Я в цьому поки що знаюся мало, а от спелбіндеровські ножі який папір беруть (мінімум та максимум?)?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ага, той метелик-основа ріже все як по маслу)))
      спелбіндерівськими ножами я найгрубший папір пробувала 200-ку. часом бувало таке, що треба було два рази крутити, але то було на кателбагу)) а грубшого я не пробувала. щодо тоншого то певно будь-який - я різала 150г/м і все було гарно) тоншого не пробувала))

      Видалити
    2. Зрозуміло. А то мені цікаво - чи добре вони кальку ріжуть, чи може "зажовують", чи ще щось...

      Видалити
    3. думаю, мали би добре різати
      взагалі спелбіндерівські ножі характеризуються відмінною якістю

      Видалити
    4. Ну тоді мабуть почну відкладати грошенята... :)))

      Видалити
  3. Beautiful :)
    Thank you for joining in 'This Crazy Scrap World' challenge :)
    Joanna

    ВідповістиВидалити
  4. Я вот тоже заметила, что красный ты в своих работах совсем не используешь.
    А получилось красиво, да по девичьи, но не обязательно детская открытка. Я бы такую и своей маме не постеснялась подарить :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Таня, с приездом и спасибо, что не забываешь! Открытка - для девочки-подростка, она очень любит сочетание красного с зеленым. Да там в основном и не красный а скорее малиновый.:)

      Видалити