вівторок, 19 грудня 2017 р.

ФІНАЛЬНИЙ ПОСТ ДО СП "ТЕПЛІ ПОДАРУНКИ"

Як же швидко минає час, коли займаєшся тим, що подобається, тим що цікаво. Ось і добіг до кінця СП "Теплі подарунки" блогу "Штампи з любов"ю". Перш за все хочу подякувати ДК блогу за  ідею СП та підтримуючі позитивні коментарі
 В мене вийшли роботи різні за стилем, але в них є і об"єднуючі елементи: по-перше на кожній багато снігу - сніжинок та сніжків, зроблених у різноманітні способи; по-друге в кожній роботі використано одні і ті ж штампи "гілочка падуба", але ж які вони втілюють різні емоціЇ - радість свята на листівці, хрусткі морозні візерунки на підвісці та зимовий затишок на упаковці. Ось мій звіт. Щоб не дуже захаращувати пост (у ДК теж час не гумовий), зроблю посилання на кожний етап для тих, кому подобається розгядати детальки.
1. Перший етап - листівка, ОЕ - штамп. Це самостійний подарунок, в середині стандартна кишенька, там вже лежить подарунковий сертифікат.
 2. Другий етап - підвіска. ОЕ - чипборд. Підвіску залишу собі, вона дуже добре підійшла до мого міні-адвента "шеббі-селище" та в"язаних ялинкових іграшок. Додам на гілочки новорічної композиції ще малесенькі скляні із золотом іграшки (колись в Avon такі були) і вийде досить гармонійно.
 3. Третій етап - упаковка. ОЕ-  трафарет. Цей футляр також залишиться вдома, він якраз такий "чоловічій" вийшов. До речі по теплі подарунки, в такий "післяалкогольний" футляр чудово вмістився комплект чоловічої термобілизни 54-го розміру. Якраз для нашого дідуся.:)
Ось такиі результати СП. Дякую вам ще раз! Піду мабуть подивлюся, що зробили інші учасники, бо досі якось і часу не було. Ото мабуть краси наробили!

При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

6 коментарів:

  1. Очень здоровские СП в этом году в наших блогах проводятся! Столько вдохновения и новых идей!! Супер!
    Леночка, удачи!!) Красивые работы!!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. От да, стільки всього цікавого, на будь-який смак Дякую за побажання, ну то вже як буде, так і буде.

      Видалити
  2. Елена, спасибо, что приняли участие в нашем СП от Скрапстудия с любовью! У вас получились нежные, праздничные и уютные работы!

    ВідповістиВидалити
  3. Цікаві роботи. Дуже сподобався футляр. Дякую за участь у нашому СП. Даша і Скрап-студія з Любов'ю

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Дуже приємно, що робота сподобалась. І дуже вдячна Скрап-студії з Любов"ю за ту святкову атмосферу, що ви нам подарували!

      Видалити