суботу, 18 листопада 2017 р.

КОНВЕРТ НАВПАКИ

Досі я на всіх конвертах декор розташовувала на тій стороні, що відкривається. Спробувала зробити навпаки і ось що вийшло (фотографувала трохи навкоси, щоб не відблискував оверлей з відштампованою кіноплівкою) .
Спробую себе у завданні блогу ArtClubUA "Українські художники.Марчук" (ОЕ - 5 елементів чи більше).  Я, звичайно, з таким талантом рівнятися не можу, але теж буває, що, починаючи якусь роботу, не знаю достеменно, що ж вийде наприкінці.

Мої ОЕ: вирубки-шестерні 5 штук, штампи-шестерні 9 штук - відштампований тег дистресс-чорнилом Old Paper і з десяток ромбів - то ембосинг золотою пудрою по трафарету. А із  боку, що відкривається, тих ромбів ще більше.:)
Для конерта використала  штампи "Кіноплівка" та "Шестерні" від Cherrylana Desygns, покажу конвертик у галереї листопада
Покажу конвертик у завданні блогу Аграфка "Сьогодні я творю тільки конверти", і справді, у листопаді якийсь "конвертоконвейєр" вийшов.:)
Брунатні кольори щось в мене у фаворі цього місяця, тож покажу конвертик у завданні блогу Скрапнутые "Цветное задание красно-коричневое"

Матеріали конверта якраз по тематичному завданню блогу CrazyLab "Утилизируем": картон DCWV OldWorldStack - колись купувався для обкладинки мого самого першого скрап-альбому, а потім якось перестали саме цей картон завозити, не пам"ятаю чому - і я все його відкладаю, от він мені на дотик якийсь зовсім особливий, і думаю "от  витрачу, а такого вже ж не купиш" - хоча зараз просто купа виробників і вибір паперу величезний, ну про "боротьбу жаби з хом"яком" знають мабуть усі скрапери :); на шестернях - фарба для натирання від Pebbels, колись купила просто щоб спробувати що воно таке, виявилося трохи не моє, але інколи стає в нагоді; маленькі кола - наклейки 7gypsiеs, цікаво чи в когось ще збереглись такі раритети, чи я одна така.:))))
Ось, навіть фото зробила, на фоні залишків картону
І, здається, досить доречно тут прилаштувалися шматочки фонового чипборду (фон 05) від Вензелик, тож покажу конверт у галереї листопада блогу Вензелик



При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

20 коментарів:

  1. И мне в последнее время нравится украгать именно ту часть конверта, которая не открывается (там больше разгуляешься)) Отличный конверт получился!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, і справді так виходить щось подібне до листівки.

      Видалити
  2. Интересный конвертик вышел. Спасибо за участие в задании от блога Скрапнутые!

    ВідповістиВидалити
  3. Хорошая идея сделать декор на обратной стороне. Вышло замечаетльно!
    Спасибо, что вдохновляетесь с нами, ЧБ "Скрапнутые".

    ВідповістиВидалити
  4. Интересный, брутальный конвертик! Если позволите маленький совет- оставляйте чуть больше свободного пространства на фотографии, не обрезайте так близко, чтобы Ваша работа могла дышать! А борьба хомяка с жабой это извечная проблема))) Спасибо что творите вместе с"Crazy-lab"!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, завжди ціную поради від ДК. Інколи я оформлюю простір для листівки, інколи справді примудряюсь занадто обрізати фотокартку. Чому саме - логічного пояснення немає.:)

      Видалити
  5. такой минималистический ,стилистически выдержанный конверт получился, спасибо за участие в задании в блоге Crazy-Lab

    ВідповістиВидалити
  6. Маловато фотографий конвертика, хочется детали разглядеть) Хороший конверт, мужской такой) Спасибо что творите с CRAZY LAB!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та начебто все добре видно.:) Але це мабуть, як подивитись.:)

      Видалити
  7. Дужє приємна палітра...
    Дякуємо від Аграфки!

    ВідповістиВидалити
  8. Чудесный конверт! Спасибо, что творите с Аграфкой!

    ВідповістиВидалити
  9. Строгий мужской конвертик получился. Красиво и аккуратно)) хотелось бы еще парочку фото,чтоб порассматривать детальки)))
    Спасибо, что творите с блогом Crazy-Lab.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, можливо і зміню свої погляди щодо економії місця в блозі.:)

      Видалити
  10. Цікава робота. Дякуємо від ART Club UA!

    ВідповістиВидалити
  11. Дякую і вам за цікаві завдання!

    ВідповістиВидалити