вівторок, 24 січня 2017 р.

МІНІК "DISCO"

Ось така манюнька, 8,5*11 см, "альбом-брелок" :).  Сторінки - вирубка Spellbinders, використала багато чипборду від Вензелик: серединка із набору рамок 13, частка із набору рамок 11, зірочки  тож покажусь у галереї грудя2016-січня2017 блогу Вензелик. Білі плямки - текстурна паста по трафарету, а ще пайєтки та срібні манюсінькі кола  - чи то сніг, чи відблиски дзеркальних куль на дискотеках, (цікаво, зараз у клубах такі кулі є?), чи конфеті...
А ще в альбомчику сила-силена зірочок від Вензелик, якраз по Зірковому завданню блогу ROSA TALENT, ОЕ - ЗІРКА
 Вперше тримала в руках такі фото, 3,5*5см, якісь моментальні мабуть, як Полароід. Кольори на фото взагалі увігнали мене в ступор, такі ядучі рожево-малинові та багато чорного, б-рррр. Корпоративна тематична новорічна вечірка, ось так.:) "Помста" з мого боку :) - фон з нуля: акварельні плями, схожі на лангольєрів, решту спробувала заповнити в техніці "боке" - квацяла подушечками кола різного розміру. Вийшло якось не дуже виразно, тож з легким серцем все це зверху закрила декором. Деякі розвороти (цей на іншому фоні, але на білому, здається, все ж краще):
 Штампів багато - фонові, журналінг, куля, вежа, написи та інший всілякий дріб"язок. Як виявилось, декору для таких маленьких фото в мене геть немає, тож крутилася як могла. Оформлення вийшло дещо одноманітне, але від великої сторінки або полотна, що вміщує всі фотокартки одночасно, відмовилися - побоюються, що на сонячному світлі фотокартки швидко втратять кольори.
 Зворотній бік, логотип компанії, по кольоровій гамі він тут ні в тин, ні в ворота, але якось прилаштувала
Такий формат - чудовий спосіб утилізувати купу самих маленьких залишків паперу, поодиноких гудзиків, обрізків від вирубки тощо.
При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

4 коментарі:

  1. Леночка, какая необычная для тебя работа!!! Классный миник!! Яркий!! А мне фон нравится, хорошо смотрится в этом альбомчике, как на меня!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, Юлечка, похвала от такого мастера фонов как ты - это окрыляет! Честно говоря, просто жаба задавила скрапбумагу сюда использовать - фотки изначально были единым целым, такая вертикальная полоска из 4-х фото + логотип. У меня сразу картинка сложилась - добавить немного вырубки-кинопленки и сделать холст или плотный картон 30*30 с масками, штампами и объемным декором. Было бы супер, так нет же... Зато акварельками наляпалась от души! :))))

      Видалити
    2. Наляпаться в удовольствие - это тоже круто!)))) приятно, что ты меня таким мастером считаешь!)

      Видалити
    3. Вот что есть, то есть, не надо скромничать :), чистую правду говорю.

      Видалити