понеділок, 24 жовтня 2016 р.

АЛЬБОМ-ПАПКА.ОБКЛАДИНКА.

Нарешті покажу вам хоч щось :). Те що робила влітку - якось було зовсім не для блогу, а зараз, дякуючи цікавим завданням,  здається повертається натхнення. Це - обкладинка альбому, розмір 16*20см, для фотокарток розміром 10*15, але що там під обкладинкою - покажу трошки пізніше. Отак, тільки з"явилася - і одразу інтрига.:)
Все, інтриги нема :), сам альбом можна подивитися за цим посиланням.
Альбом, як би це сказати, "чоловічій", тому ніяких квіточок-мережива та інших ніжностей немає.
 Декор намагалася розташувати по скетчу №136 від Київського скрап-клубу, сподіваюсь, скетч впізнати можна
 Оскільки альбом присвячено минулорічній  поїздці у Карпати, додала текстильну стрічку з українським орнаментом по завданню блогу  Crazy-lab  "Орнаменты"
Основа обкладинки - картон OldPaper та папір із старезних колекцій KandCo, картка з метеликом ти вирубка  також KandCo. Дуже шкодую, що закінчується цей папір, так він мені до душі прийшовся. Вирубки: рамка  це негатив ножем Spellbinders, будиночки - ніж Marianne Design  Winter Village. Дуже хотілося підкреслити натуральність та природність, чистоту повітря та гірських річок, тому оздобила обкладинку дропсами - начебто прозорі бризки, жовті та блакитні мабуть зрозуміло чому :). Чипборд від Скрапочка  (дуже подобається за можливість обирати товщину виробу) та Вензелика  - якість просто чудова, також не тонувала щоб нагадував карпатську деревину. Напис - вирубка  Crafty Ann - Small Alphabet Set із паперу для пастелі - основи для усього альбому. Написи трошки об"ємні - робила вирубку двічі та зклеїла літери та цифри у два слої, бо папір щільністю більш ніж 250 г/м цей ніж вирубає не дуже добре, а хотілся мати написи трошки опуклі. Якось так, сподіваюсь наступна робота буде не через півроку.:)

При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

12 коментарів:

  1. Елена, у вас получился очень стильный альбом! Красиво подобраны цвета и детали)) Спасибо от "Crazy-lab"

    ВідповістиВидалити
  2. Очень красиво получилось! Цвета, композиция, детали - все отлично гармонирует. Спасибо за участие от Crazy lab!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що відмітили, справді намагаюсь досягнути гармонії в роботі.

      Видалити
  3. Ну наконец-то появилась! Рада! Пусть вдохновение не покидает тебя! А почему 2015? Ты была там в 15? Наверное там самые красивые фотографии! Покажешь внутри с фотками? Альбомчик зимний?По палитре такой вроде,заснеженный и спокойный! Умиротворенный!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ні, не я. Дитинка минулого літа. І фотки до речі - так собі. Альбомчик буде на наступному тижні.:)

      Видалити
  4. Тут і без мережива та квіточок все дуже гарно і гармонійно. Тепер цікаво заглянути під обкладинку :) Дякуємо за участь у завданні Crazy-Lab.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую і вам! на жаль, під обкладинкою за завданнями вашого блогу нічого немає, але буду дуже рада візиту. Заходьте, будь ласка!

      Видалити
  5. Замечательная обложка, очень стильная и красивая!
    Спасибо Киевского Скрапклуба!

    ВідповістиВидалити
  6. Спасибо от Киевского СкрапКлуба! Хорошенькая обложечка))

    ВідповістиВидалити