суботу, 9 грудня 2017 р.

РІЗДВЯНІ ДЗВОНИКИ

Просувається потихеньку мій СП разом з блогом "Штампи з любов"ю", ось і другий етап, робимо підвіску, ОЕ - чипборд.
Давно чекала свого часу ось така рамочка-чипборд, подарунок від скрап-подруги. Вирішила зробити з цієї рамочки основу для підвіски, а далі вже як буде.:)
Рамочку пофарбувала білим акрилом, по трафаретам "сніжки" та "сніжинки" текстурною пастою додала трошки об"єму та відтінила подушечкою ColorBox. І ось воно, перетворення, з допомогою вирубки, чипборду (вензель від Вензелик та гілочки від ScrapBox), також використала ті ж штампи, що і для листівки, але зовсім в іншому сполученні кольорів. 
 Ось тут можна роздивитися в деталях блакитно-біло-рожево-золотий декор, весь чипборд та штампи-сніжиники - гарячий ембосинг золотою пудрою.
 Білі квіточки, листочки та шнури-підвіси для самої рамки та дзвоників зплетені гачком із бавовняних ниточок, ось із зворотнього боку також в"язана квіточка:
Cнігу тут ого-го скільки: штучний сніг, біла пудра-флок, "сніжки" із текстурної пасти на рамці-основі та декоративні сніжки від Декоград, покажусь і в галереї блогу Декоративний Город 
До речі, дзвоники справжні-справжнісінькі, вони були трохи іншого кольору, тож я їх пофарбувала золотим акрилом а білим акрилом та пудрою-флок зробила їх трошки "засніженими". При найменшому поруху повітря вони починають видзвонювати якусь чудернацьку мелодію. Нумо, і ми спробуємо всі разом, наприклад так:" Jingle bells, jingle bells, jingle all the way..."


При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

7 коментарів:

  1. О, какое шикарное преображение!!! Получилось просто волшебно!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. И я все время, как начала делать новогодние работы - пою эту песенку)))

      Видалити
    2. Насамперед ТОБІ дякую за подарунок, думала десь на обкладинку цю рамку прилаштую, але скарп-натхнення вирішило інакше.:) А у мене зараз настрій слухати Андреа Бочеллі та Сальваторе Адамо. Романтики не вистачає чи що...:)

      Видалити
  2. Елена, замечательная подвеска! Спасибо, что творите с нами, Скрапстудия с любовью!

    ВідповістиВидалити
  3. Очень красиво и оригинально получилось! Ждем в следующем этапе, скрап-студия "С Любовью"!

    ВідповістиВидалити