суботу, 16 грудня 2017 р.

ІЗ ШКІДЛИВОГО В КОРИСНЕ


Оце ви мене спантеличили трохи, ще і подарунки не купувала, а тут уже і упаковка по третьому етапу СП "Теплі подарунки" у блозі Штампи з любов"ю. ОЕ - трафарет. 
Ось що вийшло в мене, люблю крафт в зимових роботах:
Взяла за основу  "післяалкогольний" футляр:
Всі новорічні штампики в мене невеличкі за розміром, тому на такій площині просто "загубилися" б, тому трафарети, щоб зробити фоновий папір - те, що треба. Використала сніжинки та сніжки ось з таких трафаретів
а ще для подарункового тегу - трафарет-чобіток текстурною пастою на цупкому картоні.
Дрібними штампиками-сніжинками також трохи по паперу пройшлась, щось у мене снігу у кожній роботі так багато - можливо тому, що у нас поки тепло, +8, і замість снігу йдуть дощики.
Ще трошки фото, "профіль":)
Тег поближче. На звороті поки нічого не написано, ще не знаю, кому саме буде там сховано подарунок. Декор - вирубні серветки Spellbinders, ягідки, листочки - ембосинг срібною пудрою та срібні наклейки Dovecraft, марля, напівперлинки, сухі гілочки, чипборди-сніжинки, де-не-де трохи "засніжила" білим акрилом.
Верх футляру
І під тегом трошки щось ховається :)
Упаковка не складна, це мій життєвий досвід :) після одного випадку.  Я починала з альтер-скрапу і кілька років тому вирішила потішити свою сім"ю, а ще й друзі на Новий Рік приїхали, незвичною упаковкою подарунків. Наробила коробок - зірку, цукерку, сумочку-орігамі, тварин якихось, вже все й не пригадаю, з усілякими цікавими застібками, шнуровкою, бантиками-мереживом, поклала в новорічну ніч всі подарунки у скрап-упаковках під ялинку і задоволена собою вляглася спати. Вранці  1 січня виходжу до вітальні, і що я бачу: всі подарунки розібрали, і тільки мої, так гарно запаковані, лежать, як сироти. А родичі і кажуть: ти там щось таке накрутила, ми не знали як це відкривати, боялися пошкодити, тож і не чіпали. Так що тепер упаковку роблю тільки нескладну, або декорую "вторинну" упаковку, або просто подарунковий тег прикріплюю - щоб не боялися.:)))
Чудові акценти вийшли завдяки чипборду від Вензелик, покажу футляр в галереї грудня блогу Вензелик

Використала більшенькі  сніжинки з набору 06 та велику сніжинку, все відкладала її, а тут здається вона досить доречна.


При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

4 коментарі:

  1. Ленусь, надо было на подарки бирочки привязать с подписью: "открывать здесь" или "потяни за веревочку..")))
    Классная упаковка получилась! И не страшно открывать) Декор останется не ушкодженим!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Юлечко! Так хто ж знав! Це з розряду "ну що ж там незрозумілого" :).

      Видалити
  2. Очень классная упаковка вышла :) Понравилась ваша история про подарки, надо будет учитывать на будущее :) Спасибо, что с нами в проекте,скрап-студия "С любовью"!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую вам за увагу! Еге ж, я тоді майже образилась, але кава з шматком новорічного торту одразу поліпшили мій настрій.:)

      Видалити