вівторок, 7 листопада 2017 р.

КОНВЕРТ ІЗ ШЕЙКЕРОМ

Розглядаючи роботи скраперів, звернула увагу, що шейкери не так часто використовують в суто "чоловічих" роботах. Спробувала сама, як воно буде - грошовий конвертик із саморобним на 100% шейкером-серцем.
Конвертик закривається на анкер, шейкер - вирубка Sizzix  - Heart Wings 656638, стінки із тоненьких обрізків пивного картону від Вензелик, віконце закрите ацетатною плівкою KandCo; додала трохи серединок із фонового чипобрду також від Вензелик, у шейкері - міленький бісер та стеклярус. Покажу конвертик в завданні 60 блогу Вензелик "ОЕ ШЕЙКЕР"
та в завданні жовтня блогу Аграфка "Натхнення з Sizzix
Конверт із цупкого паперу для пастелі, а скрап-папір - ооооо, то окрема тема. Це одна із перших моїх покупок, HOTP Heritage, ще з 2010 року, я тільки дізнавалась, що воно таке - скрапбукінг, не знала допуття як для конкретного проекту правильно добирати папір та прикраси, і в Україні був один-однісінький інтернет-магазин з таким товаром, а бажаючих придбати - багатенько, тож з того часу у мене залежалось дещо, куплене не тому, що потрібно, а тому що встигла. :) Папір досить тоненький, виробник випускав його у вигляді альбому, він вже трохи того...пожмаканий, але якщо треба, виставлю фото, незважаючи на стан.
Але таки час від часу отаке старезне "незрозуміло для чого куплене" стає у пригоді. Покажу конверт, оздоблений таким "артефактом" у тематичному завданні блогу  Crazy-lab "Утилизируем"
Кольорова гама конверта склалась якраз по завданню блогу Скрапнутые "Цветное задание Красно-коричневое" Суть задания - создать любую скрапработу, в которой оттенки красного и/или коричневого цветов составляют не менее 1/5 или 20%
 І ще відштампувала  строкатий папір маленькими цяточками з набору "Oops" та додала відштамповки набором "Шестерні"  від Cherrylana, тож покажу конвертик у галереї листопада блогу Cherrylana designs




При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

10 коментарів:

  1. Еще хотелось бы фото)) мало показала! Леночка, классный конверт! Ничего лишнего!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та начебто все видно.:) Якийсь він трохи чудернацький вийшов. ДЯКУЮ!

      Видалити
  2. Классное сердечко-шейкер! Спасибо от Скрапнутых!

    ВідповістиВидалити
  3. Получилось очень интересно)) хорошая работа))
    Спасибо за участие в задании блога Вензелик!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дкую Вензелику за цікаві завдання та чудовий чипборд!

      Видалити
  4. Какой необычный шейкер! Красивый конвертик!
    Спасибо, что вдохновляетесь с нами, ЧБ "Скрапнутые".

    ВідповістиВидалити
  5. Хотелось бы побольше деталек рассмотреть) Милый конверт) Спасибо что творите с Crazy LAB!

    ВідповістиВидалити