вівторок, 2 грудня 2014 р.

Новорічна цукерка для читачів Spellbinders Україна

Ніколи ще я не приймала участі у "цукерочках", та й блогер я дуже-дуже неактивний.:) І от - не встояла. А хто ж тут встоїть, це ж просто неможливо! Після 15 грудня  для читачів Spellbinders Україна буде розіграно дивіться що:

Навіть один набір ножів отримати б - і то було б велике щастя, організатори, може розділите цукерку на трьох бажаючих? Я Новій Пошті заплатила б сама за доставку, не вагаючись. А вам я дуже вдячна за сам блог Spellbinders Україна  , там завжди багато цікавого, огляди новинок ( папок та ножів), і рубрика Галерея особисто для мене дуже пізнавальна.Дякую також за різні форми підписки - я отримую новини вашого блогу на ел.пошту, це просто та зручно.
Так сталося, що першими я придбала два набори ножів: Spellbinders - Vintage Lace Motifs,  S5-109
 ось листівочка  з ним

та Spellbinders - Ornate Squares, S5-166
 приклади використання:


 Поки що самий улюблений набір - це Spellbinders "Card Creator" - A2 Filigree Delight, S5-177. Оскільки я дуже часто комбіную ножі  Spellbinders з ножами інших виробників, у конкурсах вашого блогу я не завжди приймаю участь, але намагаюся.



 Нехай вам щастить, і дуже дякую за таку чудову можливість! Може, і мені усміхнеться вдача.:)



При копировании статьи ссылка на оригинал обязательна!

6 коментарів:

  1. від щирого серця бажаю тобі перемоги!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталочко, дякую! Та й ти записуйся, я б і за тебе пораділа, чесно-чесно.

      Видалити
  2. Леночка, роднулька! Я буду держать аж восемь кулаков за то, что б твои богатства стали еще больше благодаря такому подарку! Уууууууиии!!! Пусть повезет, пусть повезет!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анюта, не буду лукавить - конечно такие классные ножи хотелось бы заиметь, у меня новогодних практически нет - пару дыроколов-снежинок и нож-сосульки, да и всё. Но если конфетку выиграет кто-то из подруг по скрапу или моих милых ПЧ, искренне порадуюсь.

      Видалити
  3. Пусть повезет тебе! Очень желаю!!!!

    ВідповістиВидалити